Felvidéki A DAL 2018-ban: Noémo - Levegőt!

Van felvidéki vonatkozása az idei DAL-nak is. Mutatjuk a Noémo Levegőt! című szerzeményét, mely szintén részt vesz az Eurovíziós Dalfesztivál 2018. január 20-én, 19.30-kor a Dunán induló magyar előválogató show-jában.

„Csak olyat énekelek, amivel abszolút egyetértek” – nyilatkozta évekkel ezelőtt a peredi származású Takács Noémi, a Noémo frontembere, aki zenész barátait összeválogatva zenekart alapított.

Takács Noémi az Érsekújvári Rockszínpad tagjaként kezdte, majd 2012-ben az Emil.RuleZ! - Gyere át című lemezén tűnt fel először Magyarországon. Számos alkalommal volt vendége a Modern Art Orchestrának, tagja volt a Budapest Voicesnak, valamint a BülBüls énekeseként és Kállay-Saunders András vokalistájaként hallhatta már az ország A Dal című műsorban is.

SZAVAZZ A DAL 2018 KEDVENCÉRE!

A Noémo zenekar 2013-ban alakult, tagjai Takács Noémi, Szabó Dániel Ferenc, Tóth István és Szeifert Bálint Artúr. A zenekar számára nagyon fontos, hogy saját szerzeményű, magyar dalokat adjanak elő, amelyek szövegével teljes mértékben azonosulni tudnak, hiszen saját tapasztalataikat, dilemmáikat írják ki magukból. 2015-ben megjelent Bal-jobb című lemezükön öt dalt hallhatunk.

A zenekar többször fellépett már a Művészetek Völgyében és a Belvárosi Fesztiválon is, de 2017-ben ott volt a Gombaszögi Nyári Táborban is.

Legközelebb A Dal 2018 színpadán, valamint január 26-án a budapesti Trip Hajón láthatjuk a zenekart.

 

{jamedia src="/

" type="video" mtype="youtube"}

 

ATEMPO.sk / A DAL