Megjelent a yesyes új klipje - I Let You Run Away

yesyes

Megjelent a yesyes formáció legújabb klipje, mégpedig ahhoz a dalhoz, amivel bekerültek az idei DAL verseny top 30 szerzeménye közé, most szombaton pedig már a döntőbe való bejutásért küzdenek meg a srácok az ’I Let You Run Away’ című dalukkal!

Biztos Nektek is volt már olyan érzésetek, amikor elengedtetek valamit vagy valakit az életetekből és utána minden megváltozott, de pozitív irányba. Erről szól a yesyes dala és ezt jelenítik meg a klipben Gulyás Luca modell szereplésével.

„Erőt szeretnénk adni azoknak, akik régóta őrlődnek egy-egy dolgon az életben, hogy merjenek lépni és változtatni. Mi ezt a klipben egy párkapcsolaton keresztül mutattuk be, de lehet szó egy baráti kapcsolatról vagy akár egy munkahelyről is. Pozitívan próbálunk hozzáállni mindenhez, túl rövid az élet ahhoz, hogy ne így tegyük. Valaminek a vége egy új kezdete, mi ebben hiszünk!” -mesélte Ádám, a zenekar frontembere a dalról.

 

 

„A klipet Czoller Bence rendezte, aki tökéletesen ráhangolódott a klip üzenetére, egy igazán különleges helyszínt választott. Mátraszentistvánon forgattunk egy mesebeli faházban, a táj is elképesztően gyönyörű volt, de szerintünk ez a klip képi világán nagyon átjön!" - tette hozzá Katona Tomi, a dobos.

 

Érdekesség, hogy pont két hete jelent meg a dalhoz készült remix, ami már átlépte a 1 600 000 megtekintést!

 

 

ATEMPO.sk