ÚJDONSÁG: A Noémo angol nyelvű dallal jelentkezik - Fancy car

A peredi származású Takács Noémi vezette Noémo új dallal jelentkezik. A Fancy car az első angol nyelvű daluk, melynek szövegét Noémi írta.

 

„Ez a dal egy könnyed, nyári fricska. Amikor sietek, de nincs pénzem taxira, és megelégelem a nedves izzadsággal átitatott hónaljszagot a villamoson, akkor leszállok. Hazamegyek. Kezembe veszem az irányítást! Egy óriási piros papírból kivágok egy autó formát. Legnagyobb meglepetésemre elindul velem a papír autó az utcákon. Friss, meleg szellő fújja a hajamat, elférnek kinyújtva a lábaim... Pár perccel később pedig zajos csattogások közepette a papír autóm felrepít egészen a csillagos égig. :-)

Ti is kipróbáljátok? Hogy tetszik az ötlet?
Kirepülnétek néha a világból? ;-)”

 

Hallgassátok meg az újdonságot:

 

{jamedia src="/

" type="video" mtype="youtube"}

 

Takács Noémi az Érsekújvári Rockszínpad tagjaként kezdte, majd 2012-ben az Emil.RuleZ! - Gyere át című lemezén tűnt fel először Magyarországon. Számos alkalommal volt vendége a Modern Art Orchestrának, tagja volt a Budapest Voicesnak, valamint a Noémo, a BülBüls énekeseként és Kállay-Saunders András vokalistájaként is feltűnt A Dal című műsorban. A Noémo 2013-ban alakult és azóta rendszeresen adnak ki új dalokat és koncerteznek fesztiválokon, klubokban.

ZE, ATEMPO.sk