Jön a basszus a tengerentúlról – itt az új Majka X Curtis X Király Viktor klip

A legnépszerűbb rapper duó, Majka és Curtis utoljára tavaly dolgozott Király Viktorral: 2017-ben jelentették meg közös felvételüket, a „Hatodik emelet” című dalt, amelynek hivatalos klipje azóta közel 5 millió klipmegtekintést generált a YouTube-on.

Az új szám, a „Füttyös” minden bizonnyal még ezt a sikert is túl fogja szárnyalni, sőt, mi arra tippelünk, hogy meg fogja közelíteni a „Belehalok” című, örökérvényű Majka – Curtis – BLR sláger eredményeit. Ami nem kis teljesítmény, ugyanis a 2012-es track a legnézettebb videójuk a YouTube-on, már az 52 millió kattintást is elhagyta, és nincs olyan magyar ember, aki ne ismerné…

Az azonnal megjegyezhető refrén és Király Viktor karakteres hangja (és magyar éneke!) tökéletes párost alkotnak, miközben Majka és Curtis igazi rosszfiú rappel hozzák a sötét oldalt egy dübörgő, feszes és ultramodern alapra. A huligán himnuszhoz egy hihetetlenül látványos képi anyag is készült, amelyet Elek Péter rendezett, aki már a „Mikor a test örexik” című kisfilmet is együtt készítette Majesszel. A „Füttyös” videója Las Vegas legfényűzőbb kaszinóiba repíti a két rappert, Király Viktort pedig egy budapesti panelnegyed kifejező utcáin láthatjuk, ami bravúros kontrasztot teremt a klipben.

 

{jamedia src="/

" type="video" mtype="youtube"}

 

Majka a 2000-es évek eleje óta a magyar showbiznisz első számú fenegyereke. Rádiós és tévés műsorvezető, rapsztár, valamint általánosan elismert celebritás és megmondó ember. Curtis-szel együtt olyan kitörölhetetlen slágereket gyártott az elmúlt években, mint a „Belehalok”, az „Elvitted a szívemet”, a „Mindenki táncol /90’/” és a „Csak te létezel”. A duót országszerte mindenhol teltház fogadja. Augusztusban a Szegedi Ifjúsági Napokon, a Strand Fesztiválon és Balatonfüreden hergelik a hűséges, bulifüggő közönséget, szeptemberben pedig a Budapest Parkban búcsúztatják majd a nyarat. Az utóbbi koncertre mindössze 44 nap alatt elkeltek a jegyek, amellyel Majka újabb országos rekordot döntött meg, igaz, az előző rekordot is ő állította fel.

ATEMPO.sk