ÚJDONSÁG: Friss dallal köszönti az őszt a yesyes! - The Beast Comes Alive

yesyes

A Dal döntőjébe is bejutott „I Let You Run Away” című felvétellel berobbanó yesyes zenekar szép sikereket tudhat már maga mögött. A Walston által újraértelmezett remix immár 4 millió megtekintővel büszkélkedhet a Trap Nation csatornáján!

A most megjelenő, The Beast Comes Alive című dal a korábbi számokhoz képest jóval erőteljesebb, illetve misztikusabb elemeket hordoz magában. Ismerős lehet az az érzés, amikor kicsit megvadulunk valamitől! Ez a dal, pontosan azt írja körül, ahogyan a bennünk élő ‘vad’ teret kap, egyfajta transzformációt mutat be, akár ahogyan egy farkasember változik át megpillantva a teliholdat. Ezt a folyamatot a hangszerelés is nagyon jól tükrözi, Somogyvári Dániel-nek köszönhetően bele-bele borzongunk a dalt hallgatva.

“Biztosan mindenkivel előfordult már az, amikor felszínre törnek az állatias ösztönök és az ember egyszerűen megvadul. Ez van, amikor megtörténik, kicsit ijesztő érzés, de mégis kielégítő, felszabadító tud lenni!” - meséli Szabó Ádám, a zenekar énekese.

“Imádom ezt a számot élőben játszani, mert utána egyszerűen minden bennem rejlő feszültség elmúlik. A közönséggel együtt őrülünk meg pár percre, de persze jó értelemben!”- egészíti ki Tomi.

 

 

A „The Beast Comes Alive” című számot élőben október 11-én hallhatjátok a budapesti Toldi-ban, a The Shudras társaságában, ahol garantáltan nagy bulira és állatias őrületre lehet majd számítani!

ATEMPO.sk