PREMIER: Indulnod kell - megjelent Mészáros Tamás koncertfilmje

Mészáros Tamás

Megjelent Mészáros Tamás felvidéki énekes, előadóművész első koncertfilmje „Indulnod kell” címmel. A felvételen azokból a dalokból láthatunk ízelítőt, amelyek eddig megjelentek album, vagy kislemez formájában.

„Ezek azok a szerzeményeink, amelyeket már játsszák a rádiók, láthatóak a televízióban is. Akartunk egy összefoglaló kisfilmet, amelyen ráadásul azokkal a barátaimmal, zenésztársaimmal szerepelek, akik a legközelebb állnak hozzám.” - árulta el Tamás.

Természetesen saját szerzeményekről beszélünk. Mindenképpen fontosnak tartották, hogy a lemezek dalain kívül professzionális videoanyagot is kapjon a produkció.

Szerencsés találkozás volt a miénk Pécsváradi Zoltánnal, Velena Istvánnal és Pratsler Istvánnal. Velük közösen alkotok, rengeteget beszélgetünk egy adott téma kapcsán, mielőtt megírják a szöveget, illetve mielőtt megszületik egy dallam.” - tette hozzá az énekes.

 

 

A koncertfilm különlegessége és erőssége a dalok egyszerűségében rejlik. Egyszerű emberik témákat dolgoznak fel és mutatnak be. Olyanokat, amiket mindenki megélt. Az „Indulnod kell” koncertfilmen többek között azok a színészek is feltűnnek, akikkel Tamás együtt játszik a Magyarock Dalszínházban.

Nekem személyes kedvencem az „Indulnod kell” dal, amelyet duettben adunk elő Tamással. Jelenleg a legtöbbet játszott Mészáros Tamás dal egyébként. Ha kellene mondanom egy másikat, akkor az a „Táncolj” című lenne. A könnyed latinos muzsikára mindig mindenki megmozdul. Nagyon jó így együtt zenélni ezzel a csapattal.” - mondta Tar Gabriella, előadóművész.

A dalok mellett egy izgalmas riportbeszélgetést is kapnak azok, akik beszerzik a koncertfilmet. A koncertet a komáromi Jókai ligetben rögzítették, míg a beszélgetés Fenyvesi Zoltánnal a Monostori Erőd falai között készült.

 

Mészáros Tamás

 

Ez a DVD-film ez egy új platform, egy új bemutatási lehetőség tekintettel arra, hogy így videó formában is megcsodálhatjuk a zenekart élő zenélés közben. Örülök, hogy ezeket a dalokat egyre szélesebb körben is megismerheti a közönség.” - mondta Pécsváradi Zoltán, zenei producer.

A végére pedig itt a címadó dal teljes verzióban a koncertfilmből:

 

 

Tamás a koncertfilmet kedden, az M2 Petőfi TV-ben is bemutatja 21.20-től az Én vagyok itt című műsorban.

"Nem áll meg a munka. Az év vége sok színházi előadással zárul majd, illetve a koncertfilm anyagával Felvidékre és Komárom-Esztergom megyébe is ellátogatunk. Többek közt szülőfalumban, Keszegfalvára is. De lesz karácsonyi ünnepváró nagykoncert, illetve szeretnénk még az idén új dallal is előrukkolni." - tette hozzá Tamás.

Minden fontos információ a weboldalán és közösségi oldalán is megtalálható, ahonnan beszerezhetik a koncertfilmet is, illetve tájékozódhatnak a fellépésekről.

Zaťko Ervin, ATEMPO.sk