ÚJDONSÁG: Itt a GHP friss klipje - Kerestelek

Új klippel jelentkezett a kelet-szlovákiai GHP, akik újra trióban működnek. A Kerestelek szövegét a két rapper, Verzal és Holci írták. A dal már most túl van a 70 ezres nézettségen.

„2017 augusztusában keresett fel minket volt producerünk, Roland Szakszon (aki szintén fontos szerepet tölt be a GHP történetében), azzal az ötlettel, hogy dobjuk össze megint a régi csapatot és készítsünk néhány dalt, vagy akár egy egész lemezt.” - árulták el a tagok, Nádasi Vivien, Holczreiter Tamás és Matyi Alexander.

„El is készítettünk 17 dalt, de két év kihagyás után eltartott, míg újra összeszoktunk, így ez meghosszabbította a zenék kiadását.”

Jöjjön tehát a Kerestelek:

 

{jamedia src="/

" type="video" mtype="youtube"}

 

Még közel sincs itt az év vége GHP-nek. „Érkeznek tőlünk a "Töredék" és az "Eresszetek el" című dalaink. December 14-én pedig Királyhelmecen, a Milénium téren megrendezett Helmec Music Festen leszünk láthatóak-halhatóak.”

Jövőre pedig újabb dalokat, klipeket szeretnének kiadni és a lemez is a tervek között szerepel. „Az elkészített zenék között van egy-két olyan, ami visszanyúl a régi GHP történetekhez, viszont vannak trackek, ahol teljesen más oldalunkat mutatjuk.”

Tehát van mit várni 2019-ben. Figyeljétek a közösségi oldalukat és portálunkat is és akkor nem maradtok le semmiről :-)

Zaťko Ervin, ATEMPO.sk