ÚJDONSÁG: A hajnali rózsaszín égbolt megnézésére biztat Odett és Marsalkó Dávid - Holnapig

ÚJDONSÁG: A hajnali rózsaszín égbolt megnézésére biztat Odett és Marsalkó Dávid - Holnapig

Adott egy fiatal pár, egy kalandos budapesti éjszaka. Egy csodás énekesnő, Odett, valamint egy nagyszerű zenész, Marsalkó Dávid. Plusz a Valentin-nap, mint apropó, hogy ezek az izgalmas személyiségek és dolgok egy videoklipben álljanak össze és alkossanak valami különlegeset, frisset és nagyon szerethetőt.

Mozaikszerű emlékek egymásutániságából, könnyed, laza, élj a mának életérzés-pillanatokból és a legszürkébb, de mégis legmeghittebbé alakítható helyszínekből és szituációkból rajzolódik ki az a klip, amely a Holnapig című számot hozza el a hazai zene-, szerelem-, főváros-, film- és programrajongóknak. Mialatt a szerelmespár végigrandizza Budapestet, jól bemutatják azt is, hogy a legboldogabb percekhez semmi másra nincs szükség, csak annak a társaságára, akivel jól érezzük magunkat, és egy kis humorra és spontaneitásra.

„Négy hónappal ezelőtt kértem fel Dávidot, hogy szuper lenne egy közös dalt készíteni” – mesélte a forgatás után Odett, honnan jött a duett ötlete. “A klipben egy fiatal szerelmes pár kalandozásait követhetjük végig éjszaka Budapesten. A metróaluljáróban található fotóautomatától egészen egy pláza mosdójáig cikáznak szerelmesen a fiatalok a városban, ezzel lekövetve a dal hangulatát” – tette hozzá, és azt is elmondta, hogy “egy tartalmában könnyed, szerelmes, finom humorral tűzdelt számnak szántuk a Holnapig-ot, amit vizuálisan a fiatal szerelmespár hajnalig tartó románca képez le.” A klipben látható karaktereket egyébként Odett találta egy közösségimédia-oldalon, és ő maga kérte fel őket a szerepre.

Bár az énekesek csak a videó legvégén, az utolsó jelenetben láthatók, személyiségük áthatja az egész számot: Odett bársonyos hangja és Marsalkó Dávid hangulatos rap elemei, az egyszerre könnyed, de magával ragadó dalszöveg kísérik végig a bájos felvételeket, és teszik a Holnapig című dalt mondanivaló szempontjából is egyedivé, fülbemászóvá, és Valentin-napot, valamint melankolikus télvégi hétköznapjainkat megkoronázóvá.

 

 

Odettel és zenekarával idén a Gomgaszögi Nyári Táborban is találkozhatunk. Pár nap múlva pedig Bodrogkeresztúron adnak egy különleges koncertet.

ATEMPO.sk