ÚJDONSÁG: Itt a Flashjet friss klipje – Üvölts!

A lukanényei Flashjet új dallal kezdi az évet. Megérkezett az Üvölts!, ami mindjárt egy klipet is kapott.

„A helyi kultúrháznak a színpadán készült a videó, amit közösen álmodtunk meg. Előre megbeszéltük mi az amit szeretnénk majd látni, de néhány dolgot, mint például a klip felvezető részét ott a helyszínen, a felvétel közben találtuk ki. Nagy köszönet Tomasik Patriknak, Naszvady Dominiknak és Nászaly Renének, hogy elkészítették a klipet, méghozzá baráti alapon” - mondta Katyi Gabi, a zenekar frontembere.

Az újdonság szövegét Híves Laci, a zenekar gitárosa írta, a zenét pedig ezúttal is közösen szerezték.

Nézzétek meg a videót:

 

{jamedia src="/

" type="video" mtype="youtube"}

 

A banda már nagyon készül idei első koncertjére, amit a Hangszedők és Emberöltő zenekarok társaságában adnak a lukanényei kultúrház nagytermében, szombaton február 16-án.

„Ezt követően a két zenekarral március 16-án Balassagyarmaton a Márka presszóban is koncertezünk. Dolgozunk azon, hogy minél több koncerthelyszín, rendezvény és fesztivál színpadán ott lehessünk: célunk eljutni többek közt a Gombaszög Nyári Tábora, a Martfesztre, a Rockfesztre, jelentkeztünk a Free Noise Music Festivalra, de természetesen környékbeli helyszíneken is fel fogunk lépni.” - tudtuk meg Híves Lacitól.

A zenekar 2019-ben szeretné kiadni elő hanghordozóját. „10 saját dalunk van, melyből már 4-et stúdióban rögzítettünk és a youtube csatornánkon el is érhetőek. Szeretnénk a többit is feljátszani és még idén CD formájában a kezünkben fogni :-) És melléje újabb klipet is tervezünk.” - tették hozzá a srácok.

Minden aktuális információt a zenekarral kapcsolatban megtalálhattok közösségi oldalaikon, a facebookon, illetve az instán.

Zaťko Ervin, ATEMPO.sk