NÉZD MEG: Álmatlan – itt az Anna and the Barbies film

NÉZD MEG: Álmatlan – itt az Anna and the Barbies film

Az Anna and the Barbies zenekar 2016 novemberében a Fővárosi Nagycirkuszban tartott lemezbemutató koncertet, mely az Utópia turné része volt. Ez a rendhagyó helyszín, artistákkal, különleges díszlettel lett az alapja a zenekar filmjének.

Az Anna and the Barbies - Álmatlan koncert- és dokumentumfilm, magasság és mélység egyszerre, mely olyan oldaláról mutatja meg Pásztor Annát és a zenekart, amely a közönség és a rajongók számára eddig ismeretlen volt.

A film tökéletesen megmagyarázza az "Anna and the Barbies jelenség" lényegét, miközben lenyűgöző felvételek segítségével nyerhetünk betekintést a fantasztikus hangulatú koncertbe.

 

Anna and the Barbies

 

Az alkotás reprodukálja a koncertélményt, benne felhangzanak a legismertebb slágerek, de az Álmatlan sokkal több mint egy koncertfilm: felfedi az "AATB gépezet" lelkét, motivációját és titkait.

Számos díjat kapott a 2017. őszi megjelenése óta, a Los Angeles-i Cinefest fesztiválon a Legjobb dokumentumfilmre jelölték, elnyerte a Legjobb plakát díjat, a Savaria Nemzetközi Filmszemle Legjobb dokumentumfim díját kapta, egy kalkuttai kultfilmes fesztiválon három díjat szerzett.

A 15 éves zenekar a jubileumi év kapcsán döntött úgy, hogy a filmet közzéteszik a legnagyobb videómegosztón, így most már az is láthatja, aki lemaradt róla.

Mi is ajánljuk a figyelmetekbe és jó szórakozást :)

 

 

Jó hír, hogy a zenekarral nyáron Felvidéken is találkozhatunk, hisz ott lesznek az Gombaszögi Nyári Tábor nagyszínpadán.

EZ, ATEMPO.sk