Kabaré - a népszerű musical a Komáromi Jókai Színházban (+VIDEÓ)

Kabaré - a népszerű musical a Komáromi Jókai Színházban (+VIDEÓ)

A Komáromi Jókai Színházban április ötödikétől látható Joe Masteroff - John Kander - Fred Ebb Kabaré című musicalje. A hetvenegyedik Lábjegyzetben a rendező, Rusznyák Gábor, Gergye Krisztián koreográfus, valamint Holocsy Krisztina, Bandor Éva, Tóth Károly, és Szabó Viktor színművészek nyilatkoznak a népszerű zenés produkció kapcsán.

A világhírű musicalt először 1966-ban a Brodway színpadán mutatták be. A darab hatalmas sikert aratott, tizenegy Tony díjra jelölték, melyből nyolcat meg is kapott.

 

 

1930. Berlin. Clifford Bradshaw, a fiatal amerikai regényíró szilveszter éjszakáján érkezik Berlinbe, hogy ihletet és tapasztalatot gyűjtsön új regénye megírásához. A Kit Kat Klubban azonban találkozik Sallyvel a feltörekvő angol énekesnővel, akibe beleszeret. Kapcsolatuk sem egyszerű, de a helyzetet sok szempontból bonyolítja, hogy a szabadság és szabadosság városa felett gyülekeznek az árnyak, a Harmadik Birodalom árnyai.

 

 

Szereplők

Konferanszié - Tóth Károly M. V.
Clifford Bradshow - Szabó Viktor
Ernst Max - Mokos Attila
Fräulein Schneider - Bandor Éva
Herr Schultz - Fabó Tibor
Sally Bowles - Holocsy Krisztina
Fräulein Kost - Holocsy Katalin

További Szereplők: Bernáth Tamás, Culka Ottó, Majorfalvi Bálint, Nagy László, Olasz István, Skronka Tibor

Táncosnők: Ádámka Krisztina M. V., Csenky Nikoletta M. V., Csipa Beatrix M. V., Gál Réka Ágota M. V., László Tímea M. V., Szarka Beáta M. V.

Zenészek: Illés Ferenc M. V., Mayer József M. V., Pálinkás Andrássy Zsuzsanna, Román Géza M. V., Varjú Attila M. V.

 

A videókat Majorfalvi Bálint készítette. A Színházi Lábjegyzet, a Komáromi Jókai Színház internetes műsora. Célja, hogy a nézők mélyebb betekintést nyerhessenek a színház kulisszái mögé.

ATEMPO.sk
Fotó: Kiss Gibbó Gábor