ÚJDONSÁG: Curtis ilyet még nem csinált - Lehetne újra február

Alig egy hete jelent meg Magyarország egyik legnépszerűbb rapperének visszatérő dala, a „Nem maradok padlón”, és máris egymillió megtekintés felett jár. Curtis élőben április 26-án, digitális formában 28-án mutatta be vadonatúj EP-jét, erről pedig máris villant egy újabb videóklipet, itt a „Lehetne újra február”.

A dalt a rapper rehabilitációja alatt írta, és egy őszinte vallomás párjának, Krisztinek.

„Januárban született a dal, amikor bevonultam a rehabilitációra. Ez egy szerelmes levél Krisztinek, ezzel is szerettem volna köszönetet mondani, hogy végig mellettem állt. Hálával tartozom neki.”- emlékezett vissza Curtis.

A szám különlegessége, hogy a fenegyerek kivételesen nem csak rappel, hanem dalra is fakad benne, a refrént ugyanis ő maga énekli.

„Eredetileg nem rám lett szabva a refrén, mást képzeltem volna el, Király Viktort például, viszont a szerzőtársam, Vígh Arnold azt mondta, hogy ezt nem adhatom másnak, enyém legyen ez a rész is.”- mondta Curtis.

A videóklipet Jimmy J. Hollywood rendezte, aki hétvégén a Magyar Filmdíj közönségnyertese lett „25 dollár” című rövidfilmjével. Jimmy igazán különleges hangulatot adott a videónak, amelyben Curtis mellett a csodálatos színművésznő, a Junior Príma-díjas Eke Angéla, valamint Shaymaa is főszerepet kapott.

 

{jamedia src="/

" type="video" mtype="youtube"}

 

Curtis lesz idén a Felvidéki Vágta egyik sztárfellépője, ahol május 25-én legújabb EP-jét mutatja be zenekarával.

ATEMPO.sk