ÚJ KLIP! Generációs indulót írt a Benjamin Gabe

Megjelent a dunaszerdahelyi Benjamin Gabe legújabb dala, a Generation Nine. Az új anyag videoklipel együtt debütált, amely a 90-es évek gyermekei számára nosztalgikus VHS videók stílusát idézi. Az újdonság a zenekar hamarosan megjelenő Escapism EP kislemezének előfutára.

„A Generation Nine a mi saját kis generációnk meghatározása, azoké, akik a 90-es évek elején születtek. A dal kifejezetten a mi problémáinkat, dilemmáinkat boncolgatja, nem fél feltenni kérdéseket, ugyanakkor a válaszok megtalálását a hallgatóra bízza“ – árulta el a dalról Madari Gábor, a Benjamin Gabe frontembere.

Az új videoklip megjelenését a zenekar #generationnine kampánya kísérte, amelyben korosztályuk képviselői osztották meg gondolataikat saját generációjuk életéről.

„Nagyon érdekes volt látni, hogy mennyire jellegzetes dolgokkal nézünk szembe, bármelyik idézet, amit megosztottunk származhatna akár tőlünk is, és ez számunkra valóban bizonyítja, hogy úgymond tényleg létezik ez a bizonyos Generation Nine“ – teszi hozzá Gerő János, a zenekar gitárosa.

 

{jamedia src="/

" type="video" mtype="youtube"}

 

ATEMPO.sk