FRISS! Visszatért a Green Day – itt a Father Of All

Óriási bejelentést tett a Green Day – az amerikai banda stílusosan robbantja fel a szeptembert, hiszen megjelent a Father Of All című felvétele, ami a februárban debütáló tizenharmadik stúdióalbum előfutára. Ezzel pedig még koránt sincs vége a dalnak, hiszen az új lemezt az együttes egy turnéval koronázza, amelyet Európába is elhoz.

Az ötszörös Grammy-díjas zenekaron nem fog az idő, a tagok zseniális anyaggal tértek vissza és kétség sem fér hozzá, hogy szédületes lendülettel dolgozzák meg a berozsdásodott rajongókat, és zsebelik be még a szkeptikusok elismerését is.

 

{jamedia src="/

" type="video" mtype="youtube"}

 

A „Father Of All” egy méltó és igencsak várva-várt visszatérés, a folytatást pedig már alig várjuk! Addig is szemezgethetünk a turné dátumok között, a Green Day ugyanis egy elég izmos évre készül, Ázsiától Amerikán át egészen Európáig bejárják a Földet, néhány állomás erejéig pedig a The Fall Out Boy és a Weezer is csatlakozik az együtteshez.

A magyar rajongóknak pedig nem is kell messzire mennie, a triumvirátus 2020. június 21-én ugyanis a bécsi Ernst-Happes stadionban lép fel.

ATEMPO.sk