DALPREMIER: Mészáros Tamás új dalával nevezett az eurovíziós válogatóra

Mészáros Tamás

Mozgalmas éve van Mészáros Tamás énekesnek. Szeptemberben mutattuk be a Bolondságok című videoklipjét és most ismét újdonságokkal jelentkezik.

„Sok munkával telt ez az év. Koncertek, fellépések és a lemez megjelenése után már dolgozunk a következő hanghordozón, amely a tervek szerint a jövő év elején, újra március környékén fog megjelenni.” - mondta portálunknak Tamás.

„Előtte azonban még meg kell említeni, hogy indulok a jövő évi magyarországi Eurovíziós Dalfesztivál válogatóján egy lírai dallal, amely a szerelem városáról, Párizsról és egy titokzatos múzsáról szól, akinek a neve Michelle. Bízom benne, hogy a dal különlegessége megfogja a grémiumot és bekerül a legjobb 30 dal közé a A dal válogató élő adásba.” - árulta el Tamás.

Halljuk hát az új dalt:

 

 

Mindezek mellett egy másik dal is készül. „Keszeli Szabó Mártával dolgozunk egy karácsonyi dalon, amelynek a szerzője Pratsler István, a zenei vezető Pécsváradi Zoltán. A dal magáról az emberről szól, hogy milyen fontosak a barátok és a család, valamint az, hogy ne legyünk egyedül, főleg ezen a szép ünnepen.” A „Boldog ünnepet!” című dal december 8-án debütál a rádiókban és portálunkon is.

A készülő lemez is tartogat meglepetéseket, tudtuk meg Tamástól, hisz Vadkerti Imrével énekel majd egy rockosabb dalt.

Aki pedig élőben kíváncsi Tamásra december 14-én Gútán a Karácsonyi varázs című műsorban láthatja, valamint december 19-én Diószegen Keszeli Szabó Mártával közös karácsonyi nagykoncerten.

ATEMPO.sk
fotó: Kiss Gergely