Új klip: Griffins - Hangvonalak

Griffins - Hangvonalak

A 2012-ben alakult The Griffins zenekar második videoklipje októberben debütált. Az öttagú formáció a pop, rock és hip hop jegyében írja populáris stílusú, ám minőségi mondanivalóval rendelkező dalait.

Már az első évben, 2012-ben elkészítették Griffinék első hangzóanyagukat, egy 5 dalos EP-t. Az 5 számot ’13-ban követte 7, így lett nagylemez a kislemezből. A lemez címadó dala Fel a fejjel című szerzemény, ami egyébként az elsőként megírt saját nóta és amihez az első videoklip készült, egyből az MR2 Petőfi Rádióban debütált.

Az idei év a koncertezés mellett az új dalok írásáról, felvételeiről és egy modernebb vonal kereséséről szólt zenekarnál. Májusban debütált az új, ’Legyen könnyebb’ EP-ről négy dal. Az anyagra a koronát a nyers hangzást már teljesen elhagyó és a zenekartól kicsit szokatlan hangszerelésű Hangvonalak teszi fel, amelyhez az új videoklip is készült.

A Hangvonalakban sem szakadt el teljesen a zenekar „rockos gyökereitől” és a mondanivalóról sem feledkezett meg, valamint ebben a számban hallható először a zenekar új MC-je.

 

ATEMPO.sk