Új klip: Swingesített Titkos üzenet a Crème de la Poptól és Csobot Adéltől

Igazi könnyed, nyári slágeres feldolgozással jött ki a Crème de la Pop zenekar. A TNT egykori nagy sikerét, a „Titkos üzenet” című dalt hangszerelték át, aminek köszönhetően még fülbemászóbbá sikerült tenni a produkciót. Közreműködőként pedig az X-Faktor cserfes, bolondos énekesnője, Csobot Adél hallható, illetve látható is a dalhoz készült klipben.

A 2013-ban alakult formáció üde színfoltként jelent meg akkor a magyar könnyűzenei életben, s sikerük azóta is töretlen. Valószínűleg megtalálták azt a receptet, amivel a régi nagy slágereket újjá lehet éleszteni, s még tovább a köztudatban tartani. A zenekar ugyanis arra vállalkozott, hogy az 1930-as évek francia swing stílusával ötvözi a ’90-es évek legnépszerűbb magyar dalait. Most a TNT: Titkos üzenetére esett a választásuk, melyhez a klipet a Postamúzeumban forgatták le.

„A dal címéből következett, hogy valamilyen távközlési formát szerettünk volna megjeleníteni a klipben. Mivel műfajilag tekintve régiesek vagyunk, így régi fajta eszközöket szemeltünk ki a megvalósításhoz” – árulta el Kertész Csaba, aki egyben a Maszkura és a Tücsökraj gitárosa is.

„A Postamúzeum ideális helyszínnek bizonyult, s Kisfaludy Júliának köszönhetően nagyon hamar el tudtuk kezdeni a forgatási munkálatokat. Mindenki nagyon kedves és segítőkész volt a helyszínen, ráadásul interaktív része is van a kiállításnak, amit maximálisan ki tudtunk használni, úgyhogy igen jó hangulatban telt a forgatás minden pillanata.”

A Gál Csaba Boogie (ének), Kertész Csaba (gitár, vokál, banjo), Kövér Kristóf (gitár, vokál), Boros Gábor (bőgő) és Földesi Attila (washboard) felállású csapat mellett még egy ismerős arcra figyelhetünk fel: Csobot Adélra, akit a közönség az X-Faktor harmadik szériájából ismerhetett meg, s már a műsor folyamán kiderült, nagyon jól áll neki a swing műfaja.

„Adéllal régóta ismerjük egymást. Nagyon jó énekesnőnek tartjuk, s igazi rokonlélek – érzi ösztönösen, miről is szól ez a műfaj. Közös produkciót is tervezünk vele, július 7-én pedig fellép velünk a Kobuci kertes koncertünkön is.”

Lássuk hát a klipet:

{jamedia src="/

" type="video" mtype="youtube"}

 

aTEMPO.sk