KLIPPREMIER: Deekay (of BORN2FALL) – ROUTE 96

Megjelent az érsekújvári Deekay második saját dala, mely a ROUTE 96 címet kapta. Ez a készülőben lévő szólóalbum címadó szerzeménye is egyben, mely a tervek szerint még idén megjelenik.

A zenét Killskillz szerezte, a szöveget maga a rapper, Deekay írta. A közreműködők között ott van ismét Kaszonyi 'Taki' Dániel is, akinek a gitárszólót köszönhetjük. A dalhoz egy látványos klip is készült, melyet Érsekújvárban rögzítettek. Az utómunkákat ismét Deekay végezte.

 

{jamedia src="/

" type="video" mtype="youtube"}

 

A közeljövőben a készülő album munkálatai kerülnek előtérbe, de újabb klipekkel is meglepi a rajongókat, valamint Deekay elárulta, hogy „hamarosan olyan előadókkal fogok közreműködni, akikre már évek óta felnézek és a legjobb előadóknak tartom őket a magyar rap szcénán”

Deekay-el legközelebb július 25-én Udvardon a COOLTÚRA fesztiválon találkozhatunk, ahol többek között LL JUNIOR, illetve a szlovák előadók közül 4D, EGO is fellép. Augusztusban pedig Gútán a "Do it yourself" rendezvényen is fellépnek olyan előadok között mint Bobakrome, Deego (Barbárfivérek), Mocskos Márka, Ladánybene 27 és még sokan mások.

aTEMPO.sk