Új videó: ByeAlex és a Slepp - Még mindig... (Lotfi Begi Remix)

ByeAlex hosszú idő után újra egy szerelmes balladával rukkolt elő, amit egy szál gitár kíséretével szavalt el – és itt jött Lotfi Begi a képbe, hogy a letisztult dalból rádiós sláger születhessen.

„Hihetetlenül gyorsan készítettük el a felvételt, és Bálinttal (Szeifert Bálint, basszusgitáros) hagytuk hogy mindez nyers maradjon, ettől a dal kicsit sötét, kicsit komor hangulatúvá vált. Szinte hallani a levegővételemet.”

Mindemellett a zenekar életében nagy változások történtek: „Idén nyáron Gerendás Dani dobostól és Kővágó Dani gitárostól elbúcsúzott a banda. Két új taggal, Fekete Balázzsal és Schnellbach Dáviddal egészült ki a csapat, illetve markánsabb zenekari névvel mutatkozunk be az új dalok kapcsán, ByeAlex és a Slepp néven!”

A Még mindig remixet Lotfi Begi készítette, és ez a két teljesen különböző alkotó ezúttal valami igazán egyedit és izgalmasat hozott létre. A gyönyörűen fényképezett szöveges videó különlegessége, hogy Alex kedvenc városában, Miskolcon forgott. A szerzemény illetve az ezt ihlető hölgy maga is ehhez a helyhez kötődik.

 

{jamedia src="/

" type="video" mtype="youtube"}

 

aTEMPO.sk