KLIPPREMIER: Phoenix RT – Lépjünk le!

2015. december 7-én jön a csallóközcsütörtöki Phoenix RT negyedik nagylemeze, Piros karikás részletek címmel. Aki figyelemmel kíséri a banda tevékenységét, az már biztosan tudja ezt a dátumot. De a srácok úgy gondolták, hogy a megjelenés előtt még egy klippel meglepik rajongóikat. Az új album Lépjünk le! című nótájához készült ezúttal egy nagyon ütős videóklip.

A klip forgatása több napig tartott, és a jól bevált receptet követve ismét Bíró Máté és az FX Film csapata állt a kamera mögött és ezúttal több helyen kerültek rögzítésre a jelenetek.

Puss Tamás a zenekar frontembere elmondott, hogy ez a dal is hamisítatlan Phoenix RT nóta, kemény, ütős rock’n’roll. „Előbb–utóbb mindenkinek elege lesz valamiből. Szóval azt mondjuk, ha hülye a főnök, ha rád szállt a tanár és már tényleg betelt a pohár, kapcsold ki az agyad, add át magad a rock n roll-nak, szállj fel a Phoenix RT járatára és Gyere velünk, LÉPJÜNK LE innen!” A srácoknak sikerült ismét egy olyan életérzést megragadni és megszólaltatni, ami sokak számára ismerős lehet.

Mint arról már hírt adtunk a készülő új lemez előrendelhető. Lépes Feri, a banda dobosa elmondta, hogy ez most az az időszak, ami gyakorlatilag másról nem is szól, minden az új album körül forog a banda életében. „Előre is köszönjük mindenkinek, aki ezen a módon támogat minket.”

Tájékoztatott minket, hogy a Piros karikás részletek címre hallgató új albumot 2015. december 3-án éjfélig lehet előrendelni. Háromféle csomagot állítottak össze: a „Kis részlet” tartalma egy Piros karikás részletek digipack és egy dedikált poszter, a „Nagy részlet”-ben van szintén egy digipack, egy dedikált poszter és egy Piros karikás részletek póló. A „Támogatói csomag” pedig tartalmaz még ezeken kívül egy Phoenix RT családtag kártyát (belépő a lemezbemutató koncertre) kulcstartót, felvarrót és kitűzőt.

„Még egy fontos információ az új albummal kapcsolatban, amit senki ne felejtsen el: december 26-án Csallóközcsütörtökben a kultúrházban lemezbemutató koncert! fűzte hozzá Kálmán Ákos a zenekar gitárosa.

Gyertek, lépjünk le a fiúkkal!!!

 

 

ATEMPO.sk