Itt az új Revue feat. Kelemen Dávid klip: Másnap

A Revue, azaz Sívó Dániel a nyár elején adta ki bemutatkozó - elektrofunkos-popos nagylemezét Digital Love címmel, melyet portálunkon is bemutattunk.

Ősszel viszont már új dalokkal jelentkezett, megszületett az első magyar nyelvű szám is. Most ezt követi egy újabb, Másnap címmel, amihez egy minimál, de valóban állati klip is készült, ahol Malőr és Mia zenélnek.

A dalban ismét az ipolynyéki Kelemen Dávid vokálozik, aki már állandó vendége a formációnak. A Revue második nagylemeze tavasszal fog megjelenni, ahol helyet kapnak ezek a magyar nyelvű dalok is.

 

 

A Revue eredeti felállásban egyszemélyes formációként 2012 óta létezik. Az idei album-megjelenés után négy taggal zenekarrá bővült és Revue Live-ként működik tovább. Az elmúlt hónapokban többek között a Balcony Tv Budapestet, a Corvintetőt, az A38-at is megjárták, de koncerteztek a Quimbyvel és a Magna Cum Laudével is, emellett pedig a Revue Live rendszeres szereplője egy színházi darabnak, ami Szabó Erika és Pataki Szilvia főszereplésével pörög. 

ATEMPO.sk