KLIPPREMIER: Spliff 447 - Hazudtam

A hétfői vetítés után felkerült a világhálóra a Spliff 447 első videoklipje, mely a Hazudtam című számukhoz készült. Az újdonságot a RÉVben rögzítették és itt is mutatták be koncertjük keretében.

Az év végi buli ismét sikeres volt. „Mint ahogy tavaly, most is meghaladta a várakozásainkat a közönség létszáma, és lélekbeli jelenléte is. Szuper volt, hogy a számok jó nagy részét együtt dalolták OJ-val. Meglepő volt az is, hogy sok-sok új arcot láthattunk a sorok között, aminek különösen örülünk, hisz ez azt jelenti, hogy folyamatosan terjed a zenénk...” - tudtuk meg Zsitva Tomitól, a banda dobosától.

A fiúk a vászon mögül látták a bemutatót, de a visszajelzések alapján nagyon tetszett a közönségnek, amit láttak. „Jó volt megfigyelni, hogy a vetítés alatt miként állt meg a levegő. Most már fel is töltöttük a Youtube csatornánkra, ahol bárki bármikor megtekintheti, és ha tetszik neki, megoszthatja másokkal is :-)”

A dalválasztás a kliphez elsősorban a közönségnek köszönhető. „Elérhetővé tettük a dalainkat és egy évet adtunk nekik, hogy képet adjanak arról, melyik az ami a legjobban kell a közönségnek, melyik az ami a legszélesebb réteget megfogja. A nézettség alapján és a koncerten lévő pacsirtákból kiindulva hoztuk meg a döntést, hogy a Hazudtam lesz az.”

Amint az látható valóban jó klipről van szó. „A forgatókönyv alapötletét a 2B Pictures srácai adták, együtt átrágtuk a részleteket, majd nekivágtunk. Örülünk annak, hogy tetszik, remélem sokak lesznek így vele.”

 

 

De milyen is volt a 2015-ös év?

„Már fura lehet, hogy ennyire pozitívan látjuk, de minden kis jel azt mutatja, hogy tegyünk így. Persze gördülhetne még jobban, gyorsabban a szekér, de ez a tempó is elég sok munkát ad nekünk.

Az idén megmutattuk magunkat a környék legfontosabb helyein, igyekeztünk a régiónkban megtalálni a közönségünk, ami javarészt sikerült is. Több nagyobb, és persze kisebb koncert van mögöttünk - amikből sokat tanulhattunk - egy videoklip - nyomtatott, internetes és hanghullámokon szárnyaló interjúk, fotóriportok, melyekre úgy kértek fel minket...nagyon jól esik ez nekünk. Egyrészt elismerésként vesszük, másrészt köszönjük, hogy az ügyünket támogatjátok. Több, mint sok múlik ezen.”

 

És mi vár a zenekarra 2016-ban?

„Sok-sok tervünk van az új évre, elkezdünk terjeszkedni kicsit, olyan helyekre látogatunk el, ahol még azelőtt nem hallhattak minket. Főként Magyarország-szerte, de persze Felvidék sem marad ki a jóból. Koncertezünk egyet Prágában, és bár még semmi konkrétum nincs, de lehet, Németországban is kikötünk a jövő évben...

Megcélozzuk a rádiókat, azok közül a regionális, és nagyobb rádiókat is, fesztiválokat is. A Hazudtam klipjét is küldjük a jelentkezésünkhöz, így ha sokan megtekintik azt, az segít nekünk, hitelesebbé, kívánhatóbbá teszi a zenekarunkat az ilyen helyeknek, így tessék csak játszani, megosztani! :-)

Sok segítséget kaptunk idén a barátaink részéről, sokan támogattak bennünket a kreativitásukkal, elhivatottságukkal, akik nélkül talán nem is jutottunk volna el ide. Nekik külön köszönjük, de ne feledkezzünk meg a kedves közönségünkről sem, aki eljönnek, meghallgatnak, támogatnak minket lélekben, esetleg megvásárolják az USB-n található albumunkat is, amire szinte minden felkerült, amit eddig műveltünk, mostanra már a klipp is.

És persze nem áll meg az élet a próbateremben sem, folyamatosan jönnek az új ötletek, így a közönség szemfülesebbike gyakran hallhat meg egy-két új produkciót, aminek nincs is nyoma még a neten. Emellett gyakorlunk, gyakorlunk, gyakorlunk tovább.”

Zaťko Ervin, ATEMPO.sk