KLIPPREMIER: SuperStereo – Hotelszoba

SuperStereo

A Laskai Viktor által indított produkció, a SuperStereo a tavalyi évben valódi zenekarrá nőtte ki magát. A négy tagú brigád sikere pedig kézzel fogható, a Darabos Dávid különleges, mély hangján megszólaló ’Bent a neved’ című daluk ötmillió fölötti megtekintésnél sem állt meg a Youtube-on, a számláló kitartóan pörög tovább.

A nem mindennapi eredményt a csapat január 15-én egy új kislemezzel ünnepelte. A ’Hotelszoba’ című nótára pedig hangulatos klip is készült: a magukkal ragadó képsorok és a megelevenedő, álomszerű sztori a GrafPictures munkája. A friss videó életre kelti a banda új dalát, hiszen a kisfilm világa egyszerre elvont, álmodozó és mégis modern.

„Egy olyan anyagot szerettünk volna készíteni, amely kissé szokatlan, más, mint amit egy mainstream kliptől vár az ember: így került bele a házfalakra való vetítés ötlete kombinálva a téli erdei képsorokkal”- mesélte Gráf Péter rendező.

 

 

A zenekar virtuális sikerei mellett egyre többet koncertezik is. Tavaly az önálló fellépéseik mellett jó pár alkalommal vezethették fel a bulit a Wellhello előtt. Az idei év sem diktál majd lassabb tempót a SuperStereonak, hiszen a ’Hotelszoba’ premierje után egy hónappal két vadonatúj trackjük, a ’Január’ és a ’Máshol jársz’ debütál majd. A friss felvételekkel egy időben pedig megjelenik a csapat első EP-je, ’Bent a neved’ címmel, amelyen a fent említett szerzemények mellett a csapat korábbi, mérföldkőnek számító dalai is helyet kapnak.

ATEMPO.sk