HAZAI-MUTATÓ: Itt az endlessTrip bemutatkozó dala – Feel The Rush

endlessTrip

A köbölkúti endlessTrip 2011-ben alakult, a jelenlegi felállásban 2015-től zenélnek. Elkészült a banda bemutatkozó dala Feel The Rush címmel, mely az első EP-jük beharangozója is egyben. Ennek kapcsán beszélgettünk velük, így többet is megtudhatunk róluk a következő sorokban.

„Mindannyian szeretjük a rockzenét és egyszer úgy döntöttünk, hogy zenekart alapítunk. Mindenki lefoglalta a maga hangszerét és megkezdődtek az első próbák.” - emlékeztek vissza a srácok az indulásra. A tagoknak az endlessTrip az első zenekari élményük, így közösen járják ki ezt az ösvényt.

A stílusukat leginkább alternatív rock-nak nevezik. „De próbálunk különböző stílusokból meríteni pl.: stoner rock (Kyuss, Lowrider, ...), grunge, indie (Feeder, ...)”

A dalokat és a szövegeket Repka Péter énekes, basszusgitáros írja. Már több saját szerzemény van a tarsolyukban, de ez az első melyből stúdiófelvétel is készült.

„Felcsendült a fejemben a riff, felvettem a gitárt és készítettem egy felvételt. A dal szövege már jött magától. Arról szól, hogy mindig maradjunk önmagunk és ne törődjünk vele mit gondolnak mások.” - mondta a szerző a Feel The Rush születéséről.

 

 

A felvételt Dombóvári Balázs készítette. Különleges módon jutottak ehhez a lehetőséghez: „A Szlovákiai Magyar Amatőr Zenekarok 1. Szemléjén a losonci Tyger zenekar nyert egy ingyenes felvételt, de a lehetőséget átadták nekünk. Innen is köszönjük nekik.”

2016-ban elsősorban két cél lebeg a csapat előtt: „Szeretnénk legalább a tavalyi nyár koncertdömpingjét megismételni, illetve elkészíteni az említett EP-nket.”

A koncertek dátumát fokozatosan közöljük majd naptárunkban is, valamint a zenekar facebook oldalán is informálják majd a rajongókat.

 

endlessTrip

Az endlessTrip

Repka Péter - ének/basszusgitár
Nagy Tibor - szólógitár
Gyuris Tamás - szólógitár
Bircsák Tamás - dobok/vokál

Facebook és Youtube elérhetőségük

Zaťko Ervin, ATEMPO.sk