Szakítós dallal rukkolt elő Weisz Viktor – Ne mondd el!

A The Voice – Magyarország hangja tehetségkutatóból megismert Weisz Viktor legújabb videoklipes dala a szakítás utáni újbóli önmagunkra találásról, és ennek a nehéz időszaknak a kihívásairól szól. Egy olyan lelki állapotot taglal, amikor a csalódás miatt a szívünk ugyan még darabokban van, mégis képesek vagyunk önmagunkból és belső értékeinkből erőt meríteni, és folytatni az életünket.

Anno, a The Voice műsorban is érezhető volt, hogy a nagyívű lírai dalok állnak a legközelebb Viktorhoz, azokban tudja igazán megmutatni magát. Mindez az új „Ne mondd el!” című saját dalán is érződik. A dalhoz készült videoklip stílusa és látványvilága a tánckoreográfiával jól társul a mélyről jövő, ám de pozitív mondanivalóhoz, amit a dal sugall.

 

 

A videoklip egy színházi környezetben játszódik. Ahol egy táncos pár koreográfiáján keresztül elevenedik meg a néző számára a dal mondanivalója.

Viktor hitelesen közvetíti a szerzők (Hársházi Szabolcs és Kotsy Krisztina) által megfogalmazott üzenetet; hogy a szakítás utáni mélypontról is fel tudunk állni, akár egyedül is, ha nem megyünk bele – az egyébként csábító – párkapcsolati játszmákba, ahol még tovább sérülhetünk.

ATEMPO.sk