Új dal: Ivan & The Parazol - Ha megnyitod a szíved

Ivan & The Parazol

A budapesti Ivan & The Parazol egy újdonsággal rukkolt elő. Vagy is csak félig-meddig hisz a Ha megnyitod a szíved című dal, a Love Is Like (Bourbon On The Rocks) magyar verziója.

Különlegessége, hogy a szöveget Bródy János írta, akivel tavaly volt szerencséjük együtt koncertezni. Annyira megihlette az eredeti szám szuggesztív dallama, hogy ez lett belőle :-)

 

 

Március 19-én, szombaton az Akvárium NagyHalljában zenél a csapat, ahová az új albumuk dalai és a korábbi nagy slágerek mellett további újdonságokkal is készülnek. Itt lesz hallható ugyanis először élőben a most bemutatott dal és a kifejezetten arra az alkalomra írt Dobd ki is.

A zenekar számára rendkívül izgalmasan telt a téli időszak, miután bemutatták harmadik lemezüket, a The All Right Nowst. Az album hűen tükrözi azt a világot, ami miatt az Ivan & The Parazol elkezdte működését: a megalkuvás és szabályok nélküli rock’n’rollt és az elsöprő energiát, amit minden egyes alkalommal élőben is megtapasztalhatunk a fellépéseiken. A srácok a The All Right Nows alterego zenekar bőrébe bújtak a nagylemez elkészítéséhez, és február 20-án is ezen a néven léptek fel -titokban- az Eagles Of Death Metal előzenekaraként. Megjárták a Eurosonic Festivalt Hollandiában és többek között Artisjus-díjra is jelölték a frontembert, Vitáris Ivánt.

Zaťko Ervin, ATEMPO.sk