Új slágerrel tér vissza a Wellhello - A város szemei

A zenekar legutóbbi slágere, a Késő már frekventált rádiósjátszást és 4,5 milliós nézettséget ért el december óta. Legújabb számuk, A város szemei hasonló sikerre számíthat – a már Wellhello védjegyének számító 80-as évek hangulatú throwback elektro elemeknek köszönhetően ismét fülbemászóra sikeredett.

A hétker-ihlette szám szövegéről Fluor azt mesélte: „Évek óta második otthonom a Gozsdu udvar, így volt miből táplálkozni a dal megírása során. Kicsit olyan ez, mintha leülnénk százan egy italkára, van benne valamiféle generációs összekacsintás. Kigombolunk néhány belvárosi éjszakát, olykor előre engedjük a vágyakat az ajtón és együtt mosolygunk ebben a lila ködben, amit úgy hívunk, fiatalság. Elveszés az örökkének megélt percekben, mikor a valóság kint marad, mi pedig egyszerűen nem akarunk hazamenni. A tudat, hogy bármi megtörténhet és meg is történik.”

Az új dalhoz Zólyomi Gerti (Candy Media) és Császár Róbert (TRI-angle) készített a 80-as évek rajzfilmjeit idéző szöveges videót. Vokalistaként Myra Monoka működött közre, gitáron Varga Gergő játszik.

 

 

A zenekar a dalírás- és felvétel mellett még egy újdonsággal készült a rajongók számára: közös versenyt indított a Playboy magazinnal, Wellhello-lányok néven. A fiúk szerint ez több mint szépségverseny: „az ideális Wellhello lány #trendi, #social, de tud élni a telefonja nélkül, szereti a szemkontaktust és a nagy beszélgetéseket, #kíváncsi, és nem ijed meg egy kis játéktól. Emellett #kreatív és #bevállalós: ha kell, szerepel, és megmutatja magát a világnak. Hisszük, hogy a belső harmónia, a kisugárzás és az önbizalom a legjobb smink. Olyan lányokat keresünk, akikre büszkék lehetünk, mikor képviselnek minket – legyen szó egy klipforgatásról, fotózásról vagy épp egy óriási, önfeledt buliról.” A győztes Wellhello lány az értékes nyeremények mellett a zenekart képviseli a legrangosabb eseményeken. A verseny fél évig tart, havonta 10 lányt választanak ki, akikre a közönség a playboy.hu/wellhellolanyok oldalon szavazhat majd. Minden hónapban 2 jelentkező jut tovább: egy közönségnyertes és egy, a zsűri által kiválasztott lány, a végső megmérettetésre pedig az október elejére tervezett Playboy–Wellhello megapartin kerül sor.

Az együttes idei első nagykoncertjét június 3-án játssza a Budapest Parkban, ahol a tavalyi bulikhoz képest még nagyobb show-val készülnek. Még több táncos, még nagyobb látvány, még több pirotechnika és sok-sok meglepetés várja majd a nézőket.

További koncertek májusban:

05.06. Sopron, Hangár
05.07. Debrecen, Roncsbár
05.13. Várpalota, Alfa Fesztivál
05.13. Gencsapáti, Pünkösdi Fesztivál
05.14. Mosonmagyaróvár, Új Faház
05.15. Kiskunfélegyháza, Rocktár
05.27. Eger, Feszt!Eger
05.28. Veszprém, Expresszó

ATEMPO.sk