ÚJ KLIP: A Clean Bandit látványos videóval tér vissza - Tears

Clean Bandit

A Clean Bandit egy fergeteges dallal és klippel tér vissza: a „Tears” a jövő szakítós balladája, amelyhez tegnap debütált a banda saját készítésű, bravúros videoklipje is. A magyar közönség ráadásul élőben is láthatja a négyest, hiszen július 22-én a debreceni Campus Fesztivál színpadán lépnek fel.

A „Rather Be” slágerükért számos Grammy-díjat bezsebelő brit elektro-pop formáció tegnap tette közzé a legújabb számukhoz, a „Tears”-hez készült videóját. A klipet a banda szaxofonosa és szövegírója, Jack Petterson rendezte, a videó látványvilága az ősi elemeket idézi fel: tűz és víz kavarog a zenélő bandatagok körül, amelyek a legmélyebb érzelmeket képviselik a kisfilmben.

A klipre joggal lehet büszke az együttes: „Mindig mi készítjük a klipjeinket, és ez volt az eddigi egyik legkülönlegesebb munkánk. Semmilyen speciális effektet nem alkalmaztunk, minden egyes mozdulat élőben zajlott a kamera előtt. Rengeteg vizet és tüzet használtunk a klipben, és még a Harry Potterből ismert bagoly, Hedvig is a segítségünkre volt!” – mondta Jack.

 

 

A Clean Bandit a múlt hónapban adta ki a visszatérő dalát, a „Tears”-t, amely hurrikánként söpörte végig a világot az elmúlt pár hétben. A számban együttműködött Louisa Johnson is, a brit X Factor 2015 győztese, és a dal pár hét alatt több mint 20 millió stream játszást tud maga mögött, a sajtó pedig a jövő szakítós dalát látja benne. Július 22-én a debreceni Campus Fesztivál színpadán Ti is élőben láthatjátok őket!

ATEMPO.sk