Új dimenzió a mulatós műfajban

Már hetek óta lázasan várta a mulatós szakma Felvidéki Mulatós Sanci új televíziós műsorát, a Felvidéki Mulatós Show-t. Szerda este 19.00 órakor végre mindenki megtekinthette Sanci elképzelését a Muzsika TV képernyőjén.

Amit már sejteni lehetett, egy vadonatúj arculattal jelentkeztek, amiben minden zeneértő ember megtalálhatta saját maga kedvenc karakterét.

 

 Felvidéki Mulatós Show

 

A premier adás után Sancit kérdeztük:

„Először is, szeretném megköszönni mindazoknak, akik biztatnak bennünket és erőt adnak a munkánkhoz. Igen, valóban egy új arculattal álltunk elő, mely a csillogó-villogó ledfal helyett inkább a zeneiséget és a művészetet helyezi előtérbe. Természetesen, nem kizárt a jövőben, hogy nagyobb helyszínen forgassunk, de ez a produkció még gyerekcipőben jár. De ha kinövi magát, akkor valóban egy színvonalas, nagy mulatós műsor kerekedhet a gyermekemből, a Felvidéki Mulatós Show-ból és csapatából.

 

Felvidéki Mulatós Show

 

Egyenlőre zártkörű TV-s felvételeket tervezünk és egy olyan stabil minőségi csapat kiépítésén dolgozunk, aki színvonalasan képviseli majd maga a mulatós szó jelentését. Ami egy picit más lesz nálunk, az az, hogy a zenei részét is együtt tervezzük meg, főleg ami a dalok kiválasztását, hangszerelését és harmonizálását illeti. De természetesen én is mint a csapat tagja bárkitől elfogadom az építő jellegű kritikát. Ami szerintem nagyon egészséges dolog, mivel én vagyok a műsor arca.

 

Felvidéki Mulatós Show

 

Így az első adás után picit meghatódva, csak a Jóisten segítségét kérhetem, hogy minél sikeresebb legyen a produkciónk és hogy elnyerjük a Kárpát-medence televízió nézőinek a szívét és bizalmát. Szeretném megköszönni mindenkinek, aki nézett minket és tartsanak velünk legközelebb is.
Mert a szlogenünk szerint, ha szerda este, velünk mulat a Kárpát-medence.”

 

További sok siker és akkor egy hét múlva ismét Felvidéki Mulatós Show a Muzsika TV-n.

 

01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19

 

ATEMPO.sk