Zúzda Tehetségkutató 2014 – Várják a felvidéki zenekarokat is

Immáron harmadjára indul el a Zúzda Tehetségkutató. Idén új helyszínen, Budapesten a belváros szívében található Cinema Rock Cafe-ban tartják a megmérettetés fordulóit.

A nyertes 2014-ben sem jelentéktelen ajándékokkal, üres ígéretekkel távozik: igazolja ezt az a tény is, miszerint a két korábbi megmérettetés legeredményesebb zenekarai a következő díjakat tudhatták magukénak: anyagi támogatás, profi videoklip és honlap készítése, stúdiófelvétel, koncert- és turnélehetőség. Ezen felül komoly médiatámogatás is jár a Magyarországi rock médiától: a rendezvénysorozat folyamatos híradása mellett cikkek, interjúk jelennek meg a népszerű orgánumokon, valamint rádiós szerepléshez, további fellépési lehetőséghez juthatnak a résztvevő zenekarok.

A Zúzda Tehetségkutató selejtezőből, elődöntőből, középdöntőből és döntőből áll. Az elbírálásában a magyar rockzenei élet ismertebb zenész alakjai, a média képviselőivel karöltve adják majd a szakmai zsűrit (hamarosan nyilvánosságra kerülnek konkrét nevek is). Nagy szerepe lesz az összegyűlt közönségnek is, hiszen minden forduló végén általuk is továbbjut valaki.

A nevezéseket július 8-ig a következő elérhetőségeken várják: +36-20-593-16-92, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

 

A jelentkező zenekaroktól az alábbiakat várják

  • Bemutatkozás PDF vagy DOC formátumban
  • Három nóta MP3 formátumban vagy CD-n, legfeljebb Youtube linkként. Ebből legalább kettő saját legyen. (Nem kötelező stúdiófelvétel. Próbatermit vagy koncertfelvétel is elfogadott.)
  • Pontos zenekarral kapcsolatos adatok és elérhetőségek
  • A nevezési díj 8.000 Ft, melyet csak az előzetes válogatáson túljutott, azaz a helyszíni selejtezőbe bejutott együttesek fizetik

aTEMPO.sk