Kaleidoscope – a Coldplay kislemez új színeket hoz az életünkbe

Coldplay

A brit Coldplay pár hónapja jelentette be, hogy a 2015-ös A Head Full Of Dreams című sikeralbumuk mellé kiadnak egy kísérő kislemezt Kaleidoscope néven. Az EP digitális verziója már elérhető, a CD és bakelit verziók augusztus 4-én kerülnek a polcokra.

A Kaleidoscope producerei az együttes hosszú távú partnerei, Rik Simpson és Daniel Green és Bill Rahko voltak. A kislemez összesen 5 dalt tartalmaz, amelyek közül az „All I Can Think About Is You”, az „A L I E N S”, a „Hypnotised” és a „Miracles (Someone Special)” már megjelentek.

 

 

A lemezen debütál a Coldplay – The Chainsmokers slágerprodukció, a „Something Just Like This” élő felvételes verziója is, amelyet a banda tokiói koncertjén rögzítettek.

 

 

A Kaleidoscope a 2015-ös A Head Full Of Dreams album ’kistestvére’, amely kiadása óta 5 millió példányban kelt el, és amellyel körbeturnézták a világot 2017-ben. A lemez új színeket hoz az AHFOD repertoár mellé – a számok egy része komolyabb, az emberiséget érintő témákkal foglalkozik, és változtatásra, nyitottabb gondolkozásra motiválja a közönségét.

 

 

Az új dalok mind az együttes világturnéja közben születtek, a múlt héten debütáló „A L I E N S” témája a migráció, a számból befolyó bevételt egy, a menekültekkel foglalkozó segélyszervezetnek továbbítja az együttes.

 

 

A legfrissebb, „Miracles (Someone Special)” című szám a napokban látott napvilágot. A dalban feltűnik a detroiti rapper, Big Sean is, az inspiráló produkció üzenete, hogy bármi elérhető az életben.

 

Coldplay

ATEMPO.sk