Akkreditált zenei továbbképzés pedagógusoknak

Józsa Mónika és Tóth Árpád

Ismét indul zenei szakcsoport a Szlovákiai Magyar Pedagógusok Szövetsége által szervezett XXIII. Nyári Egyetem keretében 2014. július 7–12. között Komáromban.

Az órákat az az összeszokott Józsa Mónika és Tóth Árpád páros tartja majd, akik évek óta visszajáró előadói a rendezvénynek.

A szakcsoport indításának a feltétele, hogy arra legalább 20 fő jelentkezik. A pedagógusok és az oktatásügyi dolgozók mellett jelentkezhetnek a pedagógiai pályára készülő egyetemi hallgatók is. A továbbképzési program akkreditált.

A Nyári Egyetemei 2014. július 7-én, hétfőn 13.00 órakor kezdődik és szombaton 12.00 órakor fejeződnek be. A részvételi díj befizetése fedezi a szállást, étkezést, az oktatást és kísérő programokat.

Jelentkezési határidő 2014. június 10. A jelentkezésnek két része van:

  • elektronikus regisztráció az akkreditációval kapcsolatosan, melyet itt tölthetnek ki. Magyarázat a kitöltéshez itt tölthető le. A kinyomtatott jelentkezési lapot postai úton kell eljuttatni következő címre: SZMPSZ – ZMPS P.O.BOX 49., 945 01 Komárno.
  • az SZMPSZ által kiadott jelentkezési lap kitöltése, amit itt tölthetnek le. Elektronikusan az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. emailcímre vagy postai úton a fent említett címre kérik eljuttatni.

További információk a Szlovákiai Magyar Pedagógusok Szövetsége honlapján.

aTEMPO.sk