Felhívás: Alkotótábor gyermekeknek

A Csemadok Tesmagi Alapszervezete első alkalommal rendezi meg a Tulipános láda elnevezésű alkotótábort Tesmagon a Jégmadár Látogatóközpontban 2014. július 7. és 11. között. A táborban a gyerekek néptánccal, népdalokkal, népi játékokkal ismerkedhetnek, kézműveskedhetnek, drámapedagógiai foglalkozásokon, honismereti kirándulásokon vehetnek részt.

A tábor záróestéjén gálaműsor keretén belül mutathatják be, mit tanultak a tábor ideje alatt. Az est sztárvendégei: Korpás Éva és a Ritka Magyar Folkband.

Élményekkel, tudással, az alkotás örömével, értékekkel gazdagodhatnak a táborban részt vevő gyerekek.

6-tól 14 éves korú gyerekek jelentkezését várják a következő elérhetőségeken: 0907 743234, 0918 479937, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.. A részvételi díj 75 euró amely tartalmazza a szállást, étkezést, foglalkozások díját. A foglalkozásvezetők Jusztin Czaudt Éva, Konkoly Annamária, Konkoly László és Köteles Judit.

aTEMPO.sk