Felvidéki siker Pereden - év végén is hódít a Felvidéki Mulatós Show!

Felvidéki Mulatós Sanci, vagyis Szőllősy Sándor, zenész, tanár, prímás, előadóművész TV műsora, a Felvidéki Mulatós Show 2017 márciusban indult a Muzsika TV csatornáján és mára az egyik vezető szórakoztató zenei műsorrá nőtte ki magát.

December 10-én, Pereden pillanatok alatt teltházassá vált ezen műsor első nyilvános rendezvénye. Sancival, a műsor megalapítójával beszélgettünk a karácsonyi és szilveszteri különkiadások televíziós felvételéről.

 

Felvidéki Mulatós Show

 

„A Felvidéki Mulatós Show most valóban megélte azt a csodát, amiért egész évben dolgoztunk. Ahogy majd a TV készülékek előtt is látni lehet, ez a műsor valóban a szeretet, a hűség és az egymás iránti tisztelet televíziós műsora lett. Ez az év sok sikert, de egyben sok megpróbáltatást is hozott nekünk és aki képes volt kitartani mellettem - mellettünk, az mára velem együtt élhette meg azt, amit 2017 év elején megálmodtam. Természetesen ez nem ment volna egyedül, hisz igazi barátok és a hűséges előadóim nélkül ez az álom nem teljesült volna!” - mondta Sanci.

 

mulatos-pered-01
mulatos-pered-02
mulatos-pered-03
mulatos-pered-04
mulatos-pered-05
mulatos-pered-06
mulatos-pered-07
mulatos-pered-08
mulatos-pered-09
mulatos-pered-10
mulatos-pered-11

 

A karácsonyi különkiadásra 2017. december 24-én, tehát vasárnap 12.30-tól kerül sor, a szilveszteri műsort pedig december 31-én, szintén vasárnap 22.00 órától tekinthetik meg a televízió nézők.

 

Felvidéki Mulatós Show

 

„Ezúton szeretném megköszönni mindenkinek az egész éves figyelmet, valamint a Muzsika TV támogatását. És szeretnék boldog és békés karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag új esztendőt kívánni minden barátunknak.

2018 januárjában újabb meglepetésekkel jövünk, melyekről majd itt az ATEMPO.sk-n számolunk be nektek. Köszönjük ezt az évet, mert tudjátok a mondást, Velünk mulatni Csudajó!”

 

mulatos-pered-11
mulatos-pered-12
mulatos-pered-13
mulatos-pered-14
mulatos-pered-15
mulatos-pered-16
 

ATEMPO.sk