Még kaphatók elővételben jegyek a II. Martosi Szabadegyetemre

Vasárnapig kaphatók elővételben belépőjegyek az idei MartFesztre. Dunaszerdahelyen, a Focus Music Shopban és Komáromban, a Pince klubban személyesen is megvásárolhatók a jegyek.

Akinek nem áll módjában személyesen megvenni a jegyét vagy a jegyeket, az online is megteheti. Mindössze a martfeszt.sk/jegyrendeles oldalon kell beírnia a megfelelő helyre a hivatalos nevét, postacímét, emailcímét és a megrendelt jegyek számát, valamint fel kell töltenie a jegy(ek) árának átutalását igazoló banki bizonylat képét. Banki átutalásnál, a „Megjegyzés” mezőbe kérik feltüntetni a megrendelő nevét és a rendelt jegyek számát! A megrendelő ezután visszaigazolást kap a rendelés és a pénz beérkeztéről, jegyét pedig egy fényképes igazolvánnyal átveheti szerdától, a fesztivál helyszínén.

Az elővételes hetijegy személyesen és internetes rendeléssel is 21 euróba kerül. További tájékoztatás a martfeszt.sk/jegyrendeles oldalon és a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. emailcímen kapható.

aTEMPO.sk