NYERJ BELÉPŐT: Jön a Bősiek-Bősért fesztivál Majkaval, Curtissel és a Margaret Island-el

Idén nyolcadik alkalommal rendezik meg a Bősiek-Bősért jótékonysági fesztivált. Két nagyszínpaddal, hatalmas fény- és lézershowval, füstgépekkel, ledfalakkal, helyi és külföldi sztárokkal, fellépőkkel várnak mindenkit 2018. június 8-a és 10-e között.

 

A program is igazán különlegesnek ígérkezik. Első nap élő koncertet ad a Bëlga, akik mellett rapperek és DJ-k is helyet kapnak a színpadon: Essemm, Szecsei, Budai, Zareh Kan és Purebeat is ott lesz.

 

{jamedia src="/

" type="video" mtype="youtube"}

 

A rendezvény egyik sztárfellépője szombaton áll színpadra. Majka & Curtis nagykoncerttel készülnek, akik előtt a Children of Distance zenél majd. Az estét többek közt Bárány Attila, Sterbinszky és Pixa zárja.

 

RÉSZLETES PROGRAM

 

A vasárnap a családokról szól és nekik kedveznek a programok is. A fesztivált Margaret Island élő nagykoncertje zárja, aki először lép színpadra a környéken. Előttük Csepregi Éva, Raul & Ábrahám és Rico & Miss Mood áll majd a színpadra

A programokra napi jegy váltható 10 euróért. 10 éves korig ingyenes.

 

JÁTÉK: Ha szeretnél páros bérletet nyerni a rendezvényre, nyilvánosan oszd meg Facebook oldalunkról cikkünket és hozzászólásként írd be, hogy Megosztva. A sorsolás eredményéről portálunkon és facebook oldalunkon értesítjük olvasóinkat. Sok sikert kívánunk :-)

ATEMPO.sk