Laborc szerepe a földre kényszerítette a Rómeó Vérzik frontemberét

Koppányról, – tévedés ne essék, nem István riválisáról, hanem a Rómeó Vérzik zenekar frontemberéről – köztudott, hogy kötődik a lovakhoz, szabadidejét gyakran tölti közöttük. Így nagyon örült a dél-komáromi Magyar Lovas Színház felkérésének, hogy az augusztus 15-16 – i István, a Király előadáson játssza el Laborc szerepét.

Úgy döntött, nem várja meg a próbákat, hanem plusz lovaglást is beiktat kevés szabadidejébe. Ez majdnem az életébe került. „Jó lovasnak mondhatom magam, álmomban sem gondoltam, hogy ez megtörténhet velem.”- mesélte a sikeres zenekar frontembere. „Vágta közben eltörött a kengyel, amit nem csak én, de a ló sem értett. Valamitől ezt úgy értelmezte, hogy a vágtát kellene fokozni. Mivel nem tudtam így elég erősnek tartani magam, és a ló is inkább kihívásnak érezte, így a gyors, de tompítható esést is gyakorolhattam.”

Ha lehet ilyet mondani, a zuhanás szerencsésre sikeredett. Bár orvosi javaslatra a lábát pihentetnie kellene, Koppánynak a fesztiválok, fellépések és az új videoklip elkészítése mellett erre már végképp nem maradt ideje a saját bevallása szerint.

Legközelebb a bandát augusztus 16-án Nagyudvarnokon a 9. Rokfesten láthatjuk, hallhatjuk. Hamarosan pedig érkezik az új klip, amit nemrég forgattak a rajongókkal közösen. Addig is hallgassuk meg a dalt:

{jamedia src="/

" type="video" mtype="youtube"}

aTEMPO.sk