Andrea Bocelli jövőre Budapesten ad koncertet

Andrea Bocelli olasz tenor 2019. november 16-án a Papp László Budapest Sportarénába ad koncertet. A budapesti koncert programjában ismert operarészletek, az énekes népszerű popalbumainak dalai szerepelnek, de felcsendül majd néhány vadonatúj szerzemény legújabb albumáról is.

A 60 éves tenor a koncertek mellett szinte minden évben új lemezzel áll elő. Legújabb albuma október végén jelenik meg Sí címmel. A lemez 16 vadonatúj dalt tartalmaz, amelyek témája a szeretet, a család, a hit és a remény.

A korongon a világ legkiválóbb zenei csillagaival énekel együtt, így Ed Sheerannel, Dua Lipával, a crossover szupersztárjával, Josh Grobannal, a klasszikus szoprán Aida Garifullinával, valamint 20 éves fiával, Matteo Bocellivel.

A lemez középpontjában a Fall On Me című közös számuk áll, amely a szülő és gyermek közötti kötődést tükrözi.

 

{jamedia src="/

" type="video" mtype="youtube"}

 

"Szerettem volna felidézni ifjúságom éveit, mint amikor egy bárban zongoráztam. Azóta sok albumot készítettem, számos feldolgozást elénekeltem, és sok más szereplésem is volt. Ám egy ponton azt mondtam magamban: eljött az ideje, hogy megpróbáljak új dalokat írni. Mintha mindent újrakezdenék, ahogy az már megtörtént karrierem során" – mondta Bocelli. 

ATEMPO.sk / MTI