Indul az AWS Fekete részem lemezbemutató turnéja – Felvidékre is ellátogatnak

AWS

A negyedik lemez a MAHASZ 2. helyén nyitott, és eddigi sikerei minden várakozást felülmúltak. Nemcsak a budapesti lemezbemutatóra, de a turnéindító állomásra is már minden jegy elkelt elővételben - jövő márciusban a dunaszerdahelyi Solu Hunter Music Clubban is fellép a zenekar.

Az AWS nemrég debütált negyedik, Fekete részem címet viselő stúdióalbuma minden eddigi várakozást felülmúlt. Az Eurovíziót is megjárt metálzenekar a rendkívül sűrű fesztiválszezon alatt vette fel az új anyagot, és óriási érdeklődés kíséretében jelentették meg, és mutatták be a budapesti Barba Negra Music Clubban, ahová eddig példátlan módon több mint egy hónappal a koncert előtt minden jegy elkelt.

Az EDGE Records gondozásában megjelent Fekete részem 10 új dalt tartalmaz, melyek mellé felkerült még az Ossian tribute albumon is szereplő Éjféli lány feldolgozás, illetve a már világszerte jól ismert Viszlát nyár az eredeti és az akusztikus verzióban. A lemez felvételeit, keverését és maszterelését a Y Sound Studióban a zenekar gitárosa és producere, Brucker Bence végezte.

 

 

Az Eurovízió és a Wacken Open Air adta lendületet töretlenül viszik tovább a srácok, hiszen a turnényitó gödöllői koncertre is minden jegy elkelt elővételben, emellett pedig a Fekete részem a MAHASZ albumlista 2. helyén nyitott, miközben többen is korszakalkotó darabnak nevezik a minden eddiginél sötétebb és feszültebb lemezt. A következő kiemelt koncert, egyben nagy mérföldkő a csapat életében a 2019. február 8-i bulijuk lesz, ahol Budapesten az Akvárium Klub NagyHalljában állnak majd színpadra, életükben először adva itt önálló koncertet.

Március 9-én pedig Felvidéken is bemutatják az újdonságot a dunaszerdahelyi Solu Hunter Music Clubban.

A zenekar énekese, Siklósi Örs így foglalta össze az új anyag üzenetét:

“Olyan elnyomott érzésekről, emlékekről és gondolatokról szól, amik mindannyiunkban benne vannak, de a hétköznapokban nem merünk, vagy nem tudunk beszélni róluk. Mi pedig pontosan ezekkel a “tabukkal” akartunk most foglalkozni.”

 

FEKETE RÉSZEM TURNÉ

10.31. Gödöllő, TrafoClub
12.07. Pécs, Pécsi Est Café
12.27. Esztergom, Sportalsó
01.11. Debrecen, Roncsbár
01.19. Miskolc, Helynekem
01.25. Békéscsaba, Csabagyöngye Kulturális Központ
01.26. Szombathely, Végállomás
01.31. Kolozsvár (RO), Flying Circus
02.01. Marosvásárhely (RO),The Bunker
02.02. Nagyvárad (RO), Moszkva Kávézó
02.08. Budapest, Akvárium Klub NagyHall
02.09. Székesfehérvár, Petőfi Kultúrtanszék
02.15. Győr, Rómer Ház
03.01. Szeged, IH
03.02. Sopron, Rockfarsang
03.08. Tatabánya, Roxxy Music
03.09. Dunaszerdahely, Soul Hunter
03.14. Nyíregyháza, Club Hollywood
03.15. Eger, Broadway
03.22. Veszprém, Expresszó
03.23. Szarvas, Granárium Zebra Club

ATEMPO.sk