Ma este jön A Dal 2019 első elődöntője - vendég Varga Miklós és gyermekei

Ma este rendezik A Dal 2019 első elődöntőjét: a Duna Televízióban és a Duna World csatornán 19 óra 30 perctől látható showműsorból négyen jutnak tovább a döntőbe.

A február 9-i adásban az alábbi előadók dalai versenyeznek:

Acoustic Planet - Nyári zápor
DENIZ - Ide várnak vissza
Konyha - Százszor visszajátszott
Petruska – Help Me Out of Here
The Middletonz - Roses
The Sign - Ő
USNK – Posztolj
Vavra Bence - Szótlanság
yesyes - Incomplete

Az este folyamán az is kiderül, hogy kinek ítéli a zsűri „A Dal 2019 Felfedezettje” különdíjat.

Természetesen a versenyzők dalai mellett az elődöntőkben is izgalmas vendég-produkciókat láthatunk majd: február 9-én Varga Miklós lép színpadra.

„Szerintem nagy meglepetést nem fogunk okozni: egy olyan dal hangzik majd el, amit eddig főleg hozzám kötöttek, de most hárman adjuk elő” – árulta el az énekes, aki tehát nem egyedül érkezik A Dal stúdiójába: a színpadon vele lesznek gyermekei, Varga Vivien és Varga Szabolcs is. „Most lesz az első alkalom, hogy hárman együtt éneklünk Tv műsorban” – tette hozzá Varga Vivien. Az ikerpár édesapjukkal közösen adja elő egy ikonikus dal rockos feldolgozását.

Már javában folyik A Dal Akusztik online szavazás is. A www.adal.hu oldalon az Akusztik menüpont alatt lehet szavazni a 30 versenydal akusztikus változatára február 20-án éjfélig. A győztest a műsor döntőjében jelentik be.

HALLGASD MEG AZ AKUSZTIKUS DALOKAT

 

A dalválasztó show zsűrijében Both Miklós Magyar Arany Érdemkereszttel kitüntetett, Fonogram- és Budai-díjas zeneszerző, népzenegyűjtő; Vincze Lilla előadó, dalszerző, zenepedagógus, a Napoleon Boulevard EMeRTon-díjas énekesnője; Mező Misi, a Magna Cum Laude énekes-gitárosa és Nagy Feró, énekes, szövegíró, a Beatrice frontembere szerepel.

A verseny ötödik zsűritagja idén is a közönség, amely pontozhatja a dalokat és szavazhat kedvencére SMS-ben. 

ATEMPO.sk