NYERJ BELÉPŐT: Kowalsky meg a Vega lemezbemutató koncertet ad Dunaszerdahelyen

A január közepén megjelent nagylemezét mutatja be Magyarország egyik legnépszerűbb pop-rock csapata, a Kowalsky meg a Vega Dunaszerdahelyen. Február 23-án a Városi Sportcsarnokban csapnak nagy bulit, ahol vendégként az idén 20 éves Roy és Ádám Trió is fellép.

JÁTÉK A CIKKÜNK VÉGÉN

 

 

A Kowalsky Meg A Vega 2003-as Pimasz Grimasz című albumuk óta sok változáson esett át, ám közvetlen dalszövegeik, őszinteségük és a közönségükkel való különleges kapcsolatuk ugyanaz maradt. Az Árnyék és Fény című új albumuk mindössze egy nap alatt érte el a platina minősítést és már most egész Európában várják a rajongók, hogy bemutassák az friss dalokat élőben is.

 

 

Belépő kapható még elővételben 13 euróért a Ticketportál hálózatában, valamint majd a helyszínen, amennyiben marad 17 euróért.

JÁTÉK: Ha szeretnél páros belépőt nyerni a Kowalsky meg a Vega koncertre, akkor hozzászólásként írd be a cikkünk, vagy a facebookos posztunk után a lemez címét, amelyet a zenekar Dunaszerdahelyen is bemutat. A játékban a szervezők és közeli hozzátartozóik nem vehetnek részt. A sorsolásra február 18-án kerül sor, a nyertest a helyes válaszadók közül választjuk, az eredményéről portálunkon értesítjük olvasóinkat. A nyereményt a koncert helyszínen veheti át egyik szerencsés olvasónk. A nyereményjáték semmilyen formában nem támogatott vagy jóváhagyott a Facebook által, és semmilyen formában nem is kapcsolódik hozzá. Sok sikert kívánunk :-)

ATEMPO.sk