Saját generációt hirdet a Benjamin Gabe

Benjamin Gabe

Hamarosan megjelenik a Benjamin Gabe legújabb dala, a Generation Nine. Az új dal a zenekar soron következő kislemezét hivatott beharangozni, amely az Escapism EP címet kapta.

A zenekartól megtudtuk, hogy a Generation Nine videoklipjét már leforgatták, viszont különös helyet tartottak fenn benne azoknak, akik szeretnének az utolsó pillanatokban részesei lenni a videónak.

„A Generation Nine-t a saját generációm ihlette, saját élményeim, saját életem és azoké, akik nagyjából egyidősek velem. Mindannyiunk ugyanazokkal a problémákkal küzd, valamint adott esetben ugyanazok a pozitívumok kísérik az életünk. Nem egy tudományosan meghatározott generációról írtam a dalt, hanem sokkal inkább egy személyes élményekből fakadó meghatározásról van szó“ – mondja Madari Gábor, a Benjamin Gabe frontembere.

A zenekar felhívja a figyelmét mindazoknak, akik 1990 és 1996 között születtek, és többet szeretnének megtudni a dalról és arról, hogyan lehetnek részesei a videónak, vegyék fel bátran a kapcsolatot a zenekarral a Benjamin Gabe Facebook oldalán.

ATEMPO.sk