Underground dj-k a Balaton Soundon

Balaton Sound

Az underground dj-világnak idén is több helyszínt szentel a Balaton Sound. Ismét jelentkezik az Elrow és új helyszíne lesz a színtér zenészeinek a The Club.

A világ egyik legkedveltebb, látványos show-sorozata, a Magyarországon is népszerű Elrow felhozatalában ott lesz a német elektronikus zene underground húzóneve, Paul Kalkbrenner, a kétszeres DJ Awards díjas Jamie Jones, a brit dj-duó, a CamelPhat, a Németországból érkező dj, Claptone és a Grammy-jelölt Nic Fanciulli.

 

 

Fellép az egyik legjobb női dj, a német Monika Kruse, a Vibration Clubból induló Nick Curly, a svájci Andrea Oliva, a holland születésű, ibizai székhelyű Chelina Manuhu, a francia Dj W!ld, a dance-elektronika ismert képviselője, Detlef és a Spanyolországban Juan Carlos néven született Wade is.

A tavalyi Clubs On The Beach és a Heineken Beach összeolvadásából született meg 2019-re a The Club koncepciója a Balaton Soundon. A modern elektronikus zenei klub arculatát és hangulatát idéző, részben a Balaton vízére felépített helyszínen a nemzetközi underground elektronikus zenei színtér fontos alakjai lépnek fel a fesztivál öt napja alatt.

 

 

A The Club nevű új helyszínen ad műsort Marco Carola, a groovy tech-house nagykövete, az amerikai Martinez Brothers dj-duó, a minimál techno vonalat erősítő, egykori Deep Dish-alapító Dubfire, az argentin progresszív house dj Hernán Cattáneo, az olasz Deborah De Luca, a Matador, Frans Zimmer, azaz Alle Farben, Egbert, a holland dj/producer Eelke Kleijn, valamint Nusha.

A The Club helyszínére hosszú évek után visszatér a Morning Sound programja, amely a hajnali 6 órás hivatalos programzárás után induló afterpartit hozza vissza a fesztivál vérkeringésébe.

A Balaton Sound idén július 3. és 7. között lesz Zamárdiban. A szervezők korábbi bejelentése szerint a fellépők között lesz mások mellett a Chainsmokers, Tiësto, J Balvin, G-Eazy, Jess Glynne és a Rudimental is.

ATEMPO.sk / MTI