Madonna felléphet az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjében – ma jön a második elődöntő

Madonna

Madonna aláírta az Eurovíziós Dalfesztiválon való fellépéséről szóló szerződést, így már szerepelhet a fesztivál szombati fináléjának szünetében - számolt be róla csütörtökön The Jerusalem Post.

Madonna fellépését a népszerű műsorban áprilisban jelentették be menedzserei, ám az Eurovíziós Dalfesztivált szervező Európai Műsorszolgáltatók Szövetségének (EBU) egyik vezetője, Jon Ola Sand még a napokban is arról beszélt, hogy az énekesnőnek nincs aláírt szerződése az EBU-val, és amíg ez nem jön létre, addig nem léphet fel a fesztivál színpadán.

Az izraeli média szerint azonban az akadály elhárult, a szerződést aláírták.

A Tel-Avivban tartózkodó Madonna különleges biztonsági intézkedések mellett próbál a szombati előadásra. Az énekesnő 135 fős stábbal érkezett és mintegy 30 tonnányi felszerelést hozott magával a fellépésre. Csapatában van 25 professzionális táncos és 40 háttérénekes, akik műsorában szerepelnek, vele érkezett a műsorának rendezője, koreográfusa és több animátor.

Az Eurovíziós Dalfesztivál fináléjának színpadán Madonna műsorához különleges színpadképet építenek fel 70 lépcsővel és egy felvonóval.

Ma este pedig jön a második elődöntő 21.00 órától a Duna TV-n.

ATEMPO.sk / MTI