Rendhagyó koncertek és workshopok a Gitármánia Táborban – még lehet jelentkezni

Rendhagyó koncertek és workshopok a Gitármánia Táborban – még lehet jelentkezni

Az ország legjobb zenészei és zeneipari szakemberi tartanak kurzusokat a Gitármánia és Zenei Továbbképző Táborban, amit idén már 26. alkalommal szerveznek meg a szolnoki Tiszaligeten.

Tanulni lehet többek közt Alapi Istvántól, Siklósi Örstől, Koszi Jankától és Petruska Andrástól. Összesen 110 kurzuson vehetnek részt kezdő és haladó muzsikusok július 22. és 28. között.

Idén nagyjából 90 zenetanár, muzsikus és zeneipari szakember tart előadást a táborban. 20 különböző zenei témakör oktatása zajlik, többek közt ének, gitár, dob, basszusgitár, billentyűs hangszerek, dalszerzés, egyéniségfejlesztés, hangszerelés, stúdiózás, szövegírás és zenekari képzés.

 

Gitármánia Tábor

 

A jövő zenészei különböző szakmai órákon is részt vehetnek, ilyen a hallásvédelem, a hangszerépítés, a hangtechnikai ismeretek, a szerzői jogok, a színpadi ismeretek, a technológiai előadások, a zenekari képzés és a zeneterápia. Workshopot tart többek közt Alapi István (Edda), Siklósi Örs (AWS), Koszi Janka, Lukács Peta (Bikini), Lee Olivér, Petruska András és Szebényi Dániel (Freddie, Kowalsky meg a Vega). Több rendhagyó koncerten is részt vehetnek az érdeklődők: fellép többek közt a Roy és Ádám Trió, Hangácsi Márton, Markó Ádám és Kaltenecker Zsolt, a Fatal Error, a Fangler’s és az Antares.

RÉSZLETES PROGRAM

A 15 professzionálisan berendezett teremben napi 12 órán át zenélhetnek a táborlakókból álló együttesek.

A tavalyi sikereken felbuzdulva idén is nagy hangsúlyt fektetnek a szervezők az elektronikus zenei órákra.

A 26. Gitármánia Zenei és Továbbképző Táborba 2019. július 10-ig lehet jelentkezni a www.instrumentweb.hu oldalon.

ATEMPO.sk