Az Aylen's Fall a Radio_Head Awards év felfedezettjei között

Radio_Head Awards

A komáromi Aylen's Fall-t jelölték a 2014-es Radio_Head Awards év felfedezettje díjára, melyet a Rádio_FM hozott életre még 2008-ban. Célja, hogy díjazzák azokat az előadókat, dalokat, melyek mások, mint amiket a kommersz rádiókban hallhatunk.

Idén első körben online felületen lehet szavazni az Év albuma, Év dala és két új kategóriában, az Év felfedezettje és az Év debütálása.

Az év felfedezettje olyan előadó/zenekar lehet, aki 2014 végéig még nem jelentetett meg stúdióalbumot és dalát a Rádio_FM játszotta az elmúlt évben. Az Aylen's Fall portálunkon is bemutatott Rebirth című számával szerepelt a rádió lejátszási listáján és ez alapján jelölték a díjra.

 

Aylen's Fall

 

„Nagyon örülünk a jelölésnek, nagy megtiszteltetés ez a bandának, minket is kellemes meglepetésként ért a hír. Bízunk benne, hogy sikerül továbbjutnunk, és még több emberhez eljuthat majd a zenénk” – árulta el Osváth Lajos, a zenekar basszusgitárosa.

A szavazás regisztráció után érhető el és február 1-ig tart. Szavazzunk, megérdemlik a srácok!!!

 

 

A 2015-ös évre sok tervel indul a zenekar: „Koncertekkel, új dalokkal, videoklipekkel készülünk. Jelenleg is stúdiózunk, készülnek az új dalok, ezek egy részét koncerteken már játszottunk, de vannak teljesen újak is. Felkeresett minket a Balcony TV is Pozsonyból egy élő felvétel kapcsán az "Ufo" kilátóján, bízunk benne, hogy ez is összejön még az idén.” - tette hozzá Lali.

Legközelebb Komáromban találkozhatunk a zenekarral február 27-én amikor is a Jóvilágvan zenekar társaságában nyitják meg a nyári szemesztert.

Zaťko Ervin, ATEMPO.sk