Felhívás! Fischer Annie zenei előadó-művészeti ösztöndíj

A Fischer Annie-ról - akinek születési centenáriumát ünnepeltük 2014-ben – a háromszoros Kossuth-díjas magyar zongoristáról, kiváló művészről elnevezett ösztöndíj tehetséges fiatal, hangszeres és énekes szólisták pályakezdéséhez nyújt segítséget.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából a Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft. hirdeti meg a pályázatot fiatal, hangszeres és énekes szólisták részére. A pályázat szakmai lebonyolítója a Filharmónia Magyarország Nonprofit Kft.

 

Pályázhatnak az 1997. január 1.-je és 1985. január 1.-je között született fiatal hangszeres és énekes szólisták, akik még nem töltötték ki a 3 ösztöndíjas intervallumot. Kivételképpen pályázatot nyújthatnak be azok is, akik betöltötték a 30. életévüket, de már nem először pályáznak és még a három intervallumot nem töltötték ki.

Nem nyújthat be pályázatot, aki az ösztöndíj ideje alatt központi költségvetési forrásból egyéb ösztöndíjban (DLA-ösztöndíj, az NKA támogatása, stb.) vagy egyéb támogatásban részesül.

Idén összesen 9 fő részesülhet ösztöndíjban, mely 12 hónapig tart, 2015. január 1. - december 31-ig.

Az ösztöndíj bruttó összege havi 100.000 Ft.

 

A pályázat benyújtásához szükséges dokumentumok:

1. Adatlap (hiánytalanul kitöltve és aláírva)
2. Nyilatkozat (hiánytalanul kitöltve és aláírva)
3. Szakmai önéletrajz – aláírva
4. A pályázó repertoárjának listája, amely tartalmaz XX. századi és magyar kortárs műveket is
5. A pályázó művészeti területén dolgozó két elismert tanár vagy művész ajánlása
6. Részletes munkaterv

Pályázati felhívás 2015
Pályázati dokumentumok
A kuratórium tagjai

Beadási határidő: 2015. február 12. 17.00 óráig

 

A pályázatokat elektronikus formában és 8 nyomtatott példányban a Filharmónia Magyarország Nonprofit Kft. (1094 Budapest, Páva u. 10-12.) címére illetve irodájában kell benyújtani személyesen vagy postai úton.

További információ Megyeri Tündénél kaphatnak, telefon: +36 0036-70/371-1713, e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

aTEMPO.sk