Akik nem hiányozhatnak a Komáromi Napokról

Komáromi Napok nem csak a nagy nevű előadókról szól, hisz sok más zenekar, együttes is bemutatkozik a közönségnek. Április 26-a és május 3-a között megrendezésre kerülő rendezvénysorozat keretében mindkét város tartogat még meglepetéseket.

 

Egy estére Komáromba költözik a Pozsonyi Jazz Napok. Ennek keretében találkozhatnak a Harmónia díjas Benkó Ákossal és zenekarával, a Katarína Ščevlíková trióval, valamint László Attila gitárossal és barátaival. A komolyabb műfaj kedvelőit várja Mészáros János Elek, a Gaudium vegyeskar és a Komáromi Kamarazenekar. A népzenét idén Csík János és barátai, az Ördöngős Népzenetanoda, Dráfi Mátyás és a Pengő népi zenekar, valamint a Tükrös Zenekar képviseli.

De szinte mindenki megtalálja a hozzá közelálló stílusú zenét, hisz koncertet ad H.A.L., a Spliff447, az Acoustic Flames, Mc Superior, az LGT Revival, az MTB - Maiden Tribute Band, az Aylen's Fall és a Black Side. Fellép Zsapka Attila és Emmer Péter, a Liberate, a Memória Társulat és a Madarak zenekar is. És meghallgathatjuk Szarka Gyulát, a Kicsi Hang, Arizóna és Jóvilágvan zenekarokat is.

 

Dél-Komáromban is számtalan zenés program várja az érdeklődőket. Több előadást is tart a Magyar Lovasszínház Vadkerti Imrével és a Magyarock Dalszínház is, valamint Derzsi Györgyöt is láthatjuk a színpadon. Koncertet ad a felvidéki Mészáros Tamás és a Kobold együttes is. Hallhatjuk a Musica Nostra Énekegyüttest, a Nagykéri Citerazenekart és a Borra-Való Együttest. A jazz kedvelőinek itt lesz Zolbert, valamint a Schotch and Coke Jazz Band.

Fellép a Twinner, Ryan Jr., Rhino, Tihanyi Dániel és zenél a Guns n Roses Tribute Zenekar, LXear Zenekar, Egyéb Veszély, Relics Zenekar, Black Jack, Live Guitar Project, Bryan Adams Roomservice, Sweet Hell Rock, Demonlord, Coffee City, Eleven Hold és a Dirty Slippers.

 

A 24. Komáromi Napok további fellépőiről itt olvashatnak:

Újabb fellépőkkel bővült a Komáromi Napok programja
Ők már biztosan fellépnek a Komáromi Napokon

aTEMPO.sk