A mulatós zene legnagyobbjai hamarosan Rimaszombatba érkeznek

2015. június 21-én, vasárnap Rimaszombatba érkezik a Felvidék legsikeresebb mulatós showja, a Mulatós Parádé, melynek házigazdái Jolly és Suzy.

A mulatós zene királya és királynője színpadán két hazai híresség, Peter Šramek a Rising Stárból és Szlovákia egyik legismertebb sztárzenésze, Felvidéki Mulatós (Szőllősy) Sanci is helyett kapott. Továbbá a mulatós zene nagyágyúi, mint pl. Nótár Mary, Sihell Ferry és Henna (a Muzsika TV közismert műsorvezetői), Kaczor Feri, Tilinger Attila és Kis Palika.

Az érsekújvári, zselízi és galántai fergeteges siker után most a rimaszombati közönséget is nagy szeretettel várja a töretlen sikerű sztárpáros, Jolly&Suzy, akik ebben az évben is bebizonyították, hogy tömegeket mozgatnak meg Szlovákiában és persze sztárvendégeik, akik már alig várják, hogy a helyi közönséget szórakoztassák minőségi produkcióikkal.

Jegyek elővételben a rimaszombati VMK-ban, 047/5621550, a Tompa Mihály Könyvesboltban, 0903 302 416 és a ticketportal oldalán szerezhetőek be. A belépőjegyek ára, elővételben csupán 8 euró, a helyszínen pedig 10 euró.

 

01-sanci
02-sramek
03-notar
04-sihell
05-henna
06-kaczor
07-tilinger
08-kis-palika
09-jolly-suzy

ATEMPO.sk