Feloszlik a Leander Rising zenekar

Bejelentette feloszlását a Leander Rising zenekar, akit nemrég a Rockfeszten is láthattunk, hallhattunk, de ott volt az év eleji A Dal válogatóban is.

„Egy szomorú hírt kell megosztatnunk veletek. Nehéz szívvel, de közös megegyezéssel arra a döntésre jutottunk, hogy öt év munkája után befejezzük a Leander Rising pályafutását.” - kezdte tájékoztatóját a banda.

„Elképesztően sok szeretetet kaptunk és kapunk Tőletek, amit szeretnénk azzal is meghálálni, hogy tisztességesen elköszönünk, ezért ősszel csinálunk egy utolsó turnékört, ami a következőképpen alakul:

Október
16. Székesfehérvár - Fezen Klub
23. Szolnok - Váróterem
24. Tatabánya - Roxxy

November
1. Debrecen - Roncsbár
7. London (UK) - Macbeth

December
11. Szeged - Rongy
12. Kazincbarcika - Diamond
27. Budapest - Barba Negra

Az utolsó (Barba Negra) bulit fel is vesszük, és egy nagyon ütős kis koncert DVD-t csinálunk belőle, ami reményeink szerint valamelyest kárpótol majd Benneteket addig, ameddig a jövőben elő nem állunk az újabb dolgainkkal, történjen az közös vagy egymástól független zászlók alatt.

A Facebook, YouTube és minden más közösségi oldalunk a december 27-ei, Barba Negrás koncertig aktívak maradnak, így ezeken értesülhettek a zenekar jelenlegi dolgairól, illetve a konkrét jövőbeli terveinkről - amint azok kialakultak.

Tudjuk, ennek a hírnek most nem örültök, és borzasztóan sajnáljuk, hogy így alakult, mégis arra kérnénk Mindenkit, fogadjátok el döntésünket, hiszen a zene - ami szívből gurult ki belőlünk - megmarad, így bármikor elő lehet venni, még ha ez most sovány vigasz is.

Köszönünk mindent, hálásak vagyunk, hogy a kezdetektől fogva ilyen sokan és ilyen szívvel támogattatok bennünket, életünk legnagyobb élménye volt ez a közös kis utazás.

Kívánjuk a legjobbakat, és találkozzunk ősszel!

Attila, Béla, Jozzy, Leander”

ATEMPO.sk